Τρόποι Επιστροφής

Επιστροφές 
 

Αν λάβετε ελαττωματικό προϊόν, προϊόν που χαρακτηρίζεται από διαπιστωμένη έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ή/και αν προκύψει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, κατ’ υπαιτιότητά μας, σας καλούμε να έρθετε αμέσως σε επικοινωνία μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επιστροφές γίνονται αποκλειστικά προς τη φυσική έδρα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, στην έδρα της εταιρείας μας .

 Η παραλαβή του προϊόντος από την Εταιρία μας, θα γίνεται αποκλειστικά από συνεργαζόμενο μεταφορέα μας, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας ενημερώσετε σχετικά με το διαπιστωμένο πρόβλημα που έχει προκύψει.Η παραλαβή του προϊόντος προς επιστροφή, θα γίνεται αποκλειστικά από την διεύθυνση παράδοσης την οποία είχατε δηλώσει, κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας.

Για να γίνει δεκτή μια επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, με την αρχική συσκευασία του ακέραιη και να έχουν διατηρηθεί οι σωστές συνθήκες συντήρησης.

Το προϊόν, που επιστρέφεται πρέπει να συνοδεύεται με απόδειξη λιανικής/τιμολόγιο πώλησης/δελτίο αποστολής. Επισημαίνουμε ιδιαίτερα, πως, αν δεν υπάρχει κάποιο από τα προαναφερθέντα συνοδευτικά έγγραφα, το αίτημά σας δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί, ενώ το προϊόν δεν θα παραλαμβάνεται.